helmikuu, 2018

pe16hel13:00- 15:00Taiteilijatapaaminen: Eevamari Lahtinen13:00 - 15:00 Mikonkatu 23 Event TagsEevamari Lahtinen,Eva of Eden,GalleriaAri,Helmikuu 2018,Kulttuuritalo Tempo,Mikkeli,Näyttely,Ravintola Lumo,Taidenäyttely,Taiteilijatapaaminen

Tapahtumat info

EVA OF EDEN – EEVAMARI LAHTINEN

Taiteilijatapaaminen 
Perjantaina 16.2.2018 klo 13-15. 
Kulttuuritalo Tempo
Ravintola Lumo, sininen kabinetti

Nyt sinulla on mahdollisuus tavata Kulttuuritalo Tempon ravintola Lumossa helmikuussa esillä oleva taidenäyttelyn Mikkelistä kotoisin oleva graafinen suunnittelija Eevamari Lahtinen.

EVA OF EDEN – EEVAMARI LAHTINEN

Kulttuuritalo Tempon ravintola Lumossa helmikuussa esillä oleva taidenäyttely on Mikkelistä kotoisin olevan graafisen suunnittelijan Eevamari Lahtisen käsialaa. Lahtinen valmistui kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2014, mutta päätti suuntautua urallaan visuaaliseen suunnitteluun ja taiteeseen. Ovet Lahden muotoiluinstituuttiin avautuivat syksyllä 2015, ja freelancer-yrittäjänä Lahtinen aloitti viime vuonna.

Taiteessaan Lahtinen käsittelee kaupunkikulttuuria, nykyihmisyyttä ja seksuaalisuutta. Teokset on toteutettu sekatekniikalla juliste- ja animaatiotaiteeksi.

Lahtisen taidetta on nähty Mikkelissä jo kuukauden verran, kun hän valikoitui yhdeksi Vuoden Avaus 2018 taiteilijaksi GalleriArin tammikuun näyttelyyn. Nyt Lahtisen debyyttinäyttely Eva of Eden on esillä Kulttuuritalo Tempossa helmikuun 2018 ajan.

Eva of Eden kertoo lankeemustarinaa nykypäivän ihmisyyden näkökulmasta. Teokset maalaavat kuvaa urbaanista New Yorkista, jossa Lahtinen vietti viime syksyn. Raamatulliset elementit on sovitettu tämän hetken urbaanikulttuuriin, ja teoksissa leikitellään metaforilla iso omena, kielletty hedelmä ja betoniviidakko.

Näyttelyssä olevat teoksen ovat myynnnissä ja niitä voi ostaa Galleriarista.

Näyttely on avoinna ravintola Lumon aukioloaikoina:
Ma-pe klo 11-14.30
La klo 12-15

Tervetuloa tutustumaan!

Aika

(Perjantai) 13:00 - 15:00

Sijainti

Kulttuuritalo Tempo

Mikonkatu 23

Syötä hakusana ja paina enter

X