Tulokselliseen työskentelyyn.

Tilat ja varustelu

Ystäville, asiakkaille, rakkaille.

Tempo, tilat kaikkiin tilaisuuksiin.

Kulttuuritalo Tempon muunneltavat tilat, joustavat palvelut ja hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat monimuotoisten tapahtumien järjestämisen. Tempossa on kaikkiaan 6 erilaista ja erilaisiin tilaisuuksiin soveltuvaa tilaa sekä kaksi terassialuetta, ala-aula ja vanhan ajan lipunmyyntikoppi.

Juhlasali

Juhlasali on monipuolisin kaikista tiloistamme ja soveltuu seminaarien, isojen yritystilaisuuksien, konserttien sekä juhlien järjestämiseen. Katsomo voidaan rakentaa aina 250 vieraaseen saakka. Tanssilattialla tilaa on noin 250 juhlijalle.

Kokoustila Hehku

Hehku on uusin tiloistamme ja valmistuu huhtikuussa 2018. Hehku on varustettu modernilla esitystekniikalla ja omalla sisäänkäynnillä sekä keittiöllä. Tila soveltuu maksimissaan 15 henkilön tilaisuuksiin.

Ravintola Lumo

Lumo on tapahtumatalomme sydän, jonka keittiössä valmistamme maistuvaa ruokaa tarkoin valituista raaka-aineista, alusta lähtien ja käsityönä. Ravintolamme toimii saumattomana osana Tempon kokous- ja juhlapalveluita.

Saunatila Lepo

Lepo saunatilat ovat tyylikkäästi remontoitu ja varustettu nykyaikaisella av-tekniikalla myös kokouskäyttöön. Lauteille mahtuu kerrallaan 10-12 henkilöä. Kokouskäytössä tila soveltuu aina 15 henkilöön saakka.

Tempossa on kuusi tämän päivän tekniikalla varustettua kokoustilaa, oma ravintola sekä näyttämöllä varustettu noin 150 neliöinen juhlasali. Naisvuoren kupeessa sijaitsevan tapahtumatalon sydän on Ravintola Lumo, joka toimii saumattomana osana Tempon kokous- ja juhlapalveluita.

Vuokraamme tilojamme myös erilaisten tapahtumanjärjestäjien tarpeisiin, sillä meille mahtuu mukavasti noin 350 juhlijaa.

Tempon juhlasalisali ja näyttämö

JUHLASALI on suurin ja monipuolisin kaikista tiloistamme. Tila soveltuu keskisuurista kokouksista aina suuriin yritysjuhliin tai vaikkapa konserttien pitopaikaksi. Historiallinen miljöö luo erilaisille tilaisuuksille arvokkaat, mutta viihtyisät puitteet.

Salin päätyosassa olevaa esiintymislavaa voidaan käyttää myös puhujatasanteena tai vaikkapa paneelikeskusteluissa. Sali voidaan vuokrata myös ilman kalusteita. Salin saa pimennettyä pimennysverhojen avulla. Alakerran aulapalvelu- ja ylätasanteella onnistuvat akreditoinnit ja vastaanotot.

Tilat

Juhlasali on  suuruudeltaan 15×12 metriä. Esiintymislava on suorakuution muotoinen ja levydeltään 7 metriä ja syvyydeltään 8 metriä. Näyttämön sivussa sijaitsee noin 10 neliön kokoinen syvennys, jossa voi esimerkiksi esityksen aikana vaihtaa vaatetusta. Salin alapuolella sijaitsevaa saunatila Lepoa voi varata esiintyjien takatilaksi. Saunatilasta on huoltoreitti portaita pitkin lavan sivustaan. Etureunassa on kaksi sivuttaissuuntaan liikutettavaa esirippua.

Katsomo voidaan rakentaa aina 250 vieraaseen saakka. Tanssilattialla on tilaa noin 250 juhlijalle. Buffetruokailu sisällä salissa onnistuu noin 150 vieraalle. Lisätilaa tuovat yläaula- ja viereisen Ravintola Lumon tilat, joita voidaan käyttää luovasti erilaisten tapahtumien tilajärjestelyissä. Ala-aulaan voi tilata naulakkopalvelun, jonka sisältö määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Tilaan saadaan tarvittaessa lisänaulakoita, lipunmyyntipiste tai vaikkapa portaat näyttämölle.

Istumapaikat: 250
Pöytäpaikat: 160
Cocktail: 250
U-pöytä: 36

Tekniikka ja varustelu

Projektori ja valkokangas
Perusäänentoisto (kaksi kaiutinta)
Pieni miksauspöytä
Headset/kuulokemikrofoni
Esityskaukosäädin jossa laserosoitin
Langaton mikrofoni
WIFI-yhteys
Talon windows-pohjainen tietokone
1-4 fläppitaulua
30 sähköpistoketta (esim. luokkahuonekoulutuksiin)
Siirrettävä 65′ Full HD näyttölaite
Puhujakoroke

Kokoustila Hehku

HEHKU on uusin tiloistamme ja valmistuu maaliskuussa 2018. Hehku on varustettu modernilla esitystekniikalla ja omalla sisäänkäynnillä sekä keittiöllä.

Tilat

Hehku soveltuu maksimissaan 15 henkilön tilaisuuksiin. Omalla sisäänkäynnillä, keittiöllä ja suihkutilalla varustettu tila taipuu tarvittaessa vaikkapa majoituskäyttöön. Hehku täydentää Tempon kokoustilavalikoimaa erinomaisesti tarjoten intiimin ja lämminhenkisen interiöörin irrallaan muista tiloistamme.

Tekniikka ja varustelu

Projektori ja valkokangas
Perusäänentoisto
WIFI-yhteys
Talon windows-pohjainen tietokone
1-4 fläppitaulua
55′ Full HD näyttölaite

Ravintola Lumo

RAVINTOLA LUMO palvelee asiakkaitamme keittiömestarimme johdolla tinkimättömällä ammattitaidolla. Sesongin mukaiset, puhtaat raaka-aineet ja se että käytämme mahdollisimman paljon lähitilojemme raaka-aineita, ovat keittiömme sydän.

Suosittelemme mielellämme menuihin sopivia juomia ja otamme huomioon myös asiakkaidemme toiveita esimerkiksi alkumaljojen osalta. Meiltä voit tilata myös catering-palvelua ja vuokrata astiastoja omaan juhlatilaasi tai vaikkapa vuokramökille.

Tilat

Ravintolasalin lisäksi Lumossa on kaksi kabinettia, joihin saamme kattauksen tai kokouksen 2-15 henkilölle. Ravintolan keskiosaan saamme pöytäjärjestelyistä riippuen kattauksen 35–40 henkilölle.

Tekniikka ja varustelu

Kokoustekniikka, vähintään siirrettävä näyttölaite on saatavissa kaikkiin ravintolatiloihimme. Jokaisessa tilassa on asiakkaidemme käytössä oleva langaton verkkoyhteys.

Saunatila Lepo

LEPO – saunatilat on varustettu nykyaikaisella av-tekniikalla myös kokouskäyttöön. Kokouskäytössä tila soveltuu lisäpöydän kanssa  18 henkilöön saakka.

Tilat

Saunatila Lepo käsittää saunaosaston kylpy- ja pukutiloineen, kokous-/ruokailutilan keittiöineen sekä erillisen takkahuoneen. Tila soveltuu noin 20 henkilön ryhmille. Lauteille mahtuu kerrallaan 10 – 12 henkilöä. Ruokapöydän ääreen 10-12 henkilöä. Tila on varustettu nykyaikaisella AV-tekniikalla ja soveltuu mainiosti myös kokouksiin. Keittiömestarimme johdolla valmistuvat laadukkaat tarjoiltavat niin kokouksiin kuin saunailtoihinkin. Saunaosaston interiööri on lämminhenkinen ja materiaalit luonnonmukaisia: puuta, kiveä, nahkaa.

Tekniikka ja varustelu

Tilava sauna ja suihkutilat
Pukeutumistilat
Tilava, viihtyisä oleskelutila (sohva ja sohvapöydät, kolme nojatuolia, ruokapöytä 10 hengelle)
Saunaterassi
Kaksi wc:tä
WIFI-yhteys
Esitystekniikka TV-liitännöillä, 65′ Full HD näyttölaite
Projektori
Suuri valkokangas
Äänentoistojärjestelmä
Ruokailutila ja -astiastot max. 20 hlölle
Keittiö (jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin)
Laudeliinat
Pesuaineet
Hiustenkuivain
Pyyhkeet 12 hlöön asti.

Tempo, tilat kaikkiin tilaisuuksiin.

Ystäville, asiakkaille, rakkaille.

Tiedustelut ja varaukset

Myynti/Piia Mäkilä
Puh. 0400 238 502
info@kulttuuritalotempo.fi

Syötä hakusana ja paina enter

X