Tilat ja varustelu

Ystäville, asiakkaille, rakkaille

Tempo, tilat kaikkiin tilaisuuksiin

Kulttuuritalo Tempossa voi  järjestää upeat perhejuhlat, ainutlaatuiset iltajuhlat sekä muistotilaisuudet.  Muunneltavat tilat ja joustavat palvelut mahdollistavat yritysten kokous- ja koulutustilaisuudet.

Juhlasali

Juhlasali on monipuolisin kaikista tiloistamme ja soveltuu seminaarien, isojen yritystilaisuuksien, konserttien sekä juhlien järjestämiseen. Katsomo voidaan rakentaa aina 250 vieraaseen saakka. Tanssilattialla tilaa on noin 250 juhlijalle.

Kokoustila Hehku

Hehku on uusin tiloistamme ja valmistuu huhtikuussa 2018. Hehku on varustettu modernilla esitystekniikalla ja omalla sisäänkäynnillä sekä keittiöllä. Tila soveltuu maksimissaan 15 henkilön tilaisuuksiin.

Ravintola Lumo

Lumo on tapahtumatalomme sydän, jonka keittiössä valmistamme maistuvaa ruokaa tarkoin valituista raaka-aineista, alusta lähtien ja käsityönä. Ravintolamme toimii saumattomana osana Tempon kokous- ja juhlapalveluita.

Saunatila Lepo

Lepo saunatilat ovat tyylikkäästi remontoitu ja varustettu nykyaikaisella av-tekniikalla myös kokouskäyttöön. Lauteille mahtuu kerrallaan 10-12 henkilöä. Kokouskäytössä tila soveltuu aina 15 henkilöön saakka.

Tempon juhlasali ja näyttämö

JUHLASALI on suurin ja monipuolisin kaikista tiloistamme. Tila soveltuu keskisuurista kokouksista aina suuriin yritysjuhliin tai vaikkapa konserttien pitopaikaksi. Historiallinen miljöö luo erilaisille tilaisuuksille arvokkaat, mutta viihtyisät puitteet.

Salin päätyosassa olevaa esiintymislavaa voidaan käyttää myös puhujatasanteena tai vaikkapa paneelikeskusteluissa. Sali voidaan vuokrata myös ilman kalusteita. Salin saa pimennettyä pimennysverhojen avulla. Alakerran aulapalvelu- ja ylätasanteella onnistuvat akreditoinnit ja vastaanotot.

Juhlasali on  suuruudeltaan 15×12 metriä. Esiintymislava on levydeltään 10 ja syvyydeltään 8 metriä. Näyttämön sivussa sijaitsee noin 10 neliön kokoinen syvennys, jossa voi esimerkiksi esityksen aikana vaihtaa vaatetusta. Salin alapuolella sijaitsevaa saunatila Lepoa voi varata esiintyjien takatilaksi. Saunatilasta on kulku portaita pitkin näyttämölle. Etureunassa on kaksi sivuttaissuuntaan liikkuvaa esirippua.

 Lisätilaa tuovat yläaula- ja viereisen Ravintola Lumon tilat, joita voidaan käyttää luovasti erilaisten tapahtumien tilajärjestelyissä. Ala-aulaan voi tilata naulakkopalvelun.

Seisomapaikat: 400

Istumapaikat: 250

Pöytäpaikat: 200

Cocktail: 250

Tekniikka ja varustelu

Projektori ja valkokangas
Perusäänentoisto (kaksi kaiutinta)
Miksauspöytä
Headset, langaton mikrofoni
Esityskaukosäädin
WiFi-yhteys
Windows-pohjainen tietokone
1-4 fläppitaulua
Sähköpistokkeita
Siirrettävä 55′ Full HD Screen
Puhujakoroke

Kokoustila Hehku

HEHKU on kokous- ja majoituskäyttöön soveltuva tila omalla sisäänkäynnillä, soveltuen noin 12 henkilön tilaisuuksiin.  Hehku tarjoaa intiimin ja lämminhenkisen interiöörin irrallaan muista tiloistamme.

Tekniikka ja varustelu

Projektori ja valkokangas
WiFi-yhteys
Windows-pohjainen tietokone
Fläppitaulu
55′ Full HD Screen

Ravintola Lumo

RAVINTOLA LUMO palvelee asiakkaitamme keittiömestarimme johdolla tinkimättömällä ammattitaidolla. Sesongin mukaiset, puhtaat raaka-aineet ja se että käytämme mahdollisimman paljon lähitilojemme raaka-aineita, ovat keittiömme sydän.

Meiltä voit tilata catering-palvelua ja vuokrata astiastoja omaan käyttöösi.

Tilat

Ravintolasalin lisäksi Lumossa on kaksi kabinettia, joihin kumpaankin saamme kattauksen tai kokouksen 15 henkilölle. Ravintolasaliin saamme pöytäjärjestelyistä riippuen kattauksen jopa 50 henkilölle.

Tekniikka ja varustelu

Kokoustekniikka, vähintään siirrettävä näyttölaite on saatavissa kaikkiin ravintolatiloihimme. Jokaisessa tilassa on asiakkaidemme käytössä oleva langaton verkkoyhteys.

Saunatila Lepo

LEPO – saunatilat on varustettu nykyaikaisella av-tekniikalla myös kokouskäyttöön.  Kokouskäytössä tila soveltuu lisäpöydän kanssa 20 henkilölle.

Tilat

Saunatila Lepo käsittää saunaosaston kylpy- ja pukutiloineen, kokous-/ruokailutilan keittiöineen sekä erillisen takkahuoneen. Tila soveltuu 20 henkilön ryhmille. Lauteille saunoo kerrallaan 10 – 12 henkilöä, ruokailemaan mahtuu 10-12 henkilöä. Tila on varustettu nykyaikaisella AV-tekniikalla ja soveltuu mainiosti myös kokouksiin. Keittiömestarimme johdolla valmistuvat laadukkaat tarjoiltavat niin kokouksiin kuin saunailtoihinkin. Saunaosaston interiööri on lämminhenkinen ja materiaalit luonnonmukaisia: puuta, kiveä, nahkaa.

Tekniikka ja varustelu

Tilava sauna ja suihkutilat
Pukeutumistilat
Tilava, viihtyisä oleskelutila (sohvat ja sohvapöydät, kolme nojatuolia, ruokapöytä 10 hengelle)
Saunaterassi
Kaksi wc:tä
WIFI-yhteys
Esitystekniikka 65′ Full HD TV
Projektori
Valkokangas
Ruokailutila ja -astiastot max. 20 hlölle
Keittiö (jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin)
Pesuaineet
Hiustenkuivain
Pyyhkeet (12 hlö)

Tempo, tilat kaikkiin tilaisuuksiin.

Ystäville, asiakkaille, rakkaille.

Tiedustelut ja varaukset

Myynti
Puh. 0400 238 502
info@kulttuuritalotempo.fi

Syötä hakusana ja paina enter

X