Kulttuuritalo kaupungin huipulla!

TALON ESITTELY

Talon esittely

Mikkelissä toimiva Kulttuuritalo Tempo tarjoaa monipuoliset puitteet yksityis- ja yritystilaisuuksiin historiallisessa miljöössä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Mikkelin torilta. Naisvuoren kupeessa sijaitsevan historiallisen tapahtumatalon sydän on Ravintola Lumo, joka toimii saumattomana osana Tempon kokous- ja juhlapalveluita.

Suuren juhlasalin lisäksi tarjolla on ravintolasali, kaksi pikkukabinettia sekä tunnelmallinen ja tilava saunaosasto pukeutumistiloineen. Kahdessa kerroksessa sijaitsevassa talossamme on kolme sisäänkäyntiä, ala- ja yläaula sekä lipunmyyntitila. Talomme ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva moderni saunaosasto keittiöineen on mainio paikka sellaisiinkin kokouksiin, joiden ei toivota herättävän ylimääräistä huomiota.

Vuokraamme tilojamme myös erilaisten tapahtumanjärjestäjien tarpeisiin, sillä meille mahtuu jopa 500 juhlijaa. Viikoittaisten lavis-tuntien ja kuukausittain vaihtuvien tanssien lisäksi järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa erilaista ohjelmaa ympäri vuoden.

Tempon isossa juhlasalissa onnistuu pöytiin tarjoiltu juhlamenu jopa 160 vieraalle. Coctail-tyyppiset tilaisuudet onnistuvat hienosti aina yli 200 henkilön tilaisuuksiin saakka. Toimitamme tilauksesta ruokaa, kattauksia, pöytiä ja astiastoja myös Tempon ulkopuolisiin tiloihin. Suhtaudumme avoimin mielin kaikenlaisen kulttuurin esille tuomiseen. Työt ovat myös ostettavissa omaan kotiin.
Tiloissamme onnistuvat liikeneuvottelut, seminaarit, vuosikokoukset, tuotteen lanseeraustilaisuudet, tiedotustilaisuudet, merkkipäivät, valmistujaiset, ohjelmalliset yleisötilaisuudet ja bändi-illat.

Ja mitä meiltä ei löydy, niin ympärillämme olevalta yrittäjäverkostolta varmasti löytyy, oli kyse sitten viimeisen päälle näyttävästä valaistuksesta, valokuvauspalveluista, juontotehtävistä, vihersuunnitteluosaamisesta tai suurkonsertin äänentoistovaatimuksista.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme Kulttuuritalo Tempoon!

Myynti ja markkinointi
Puh. 050 629 45
info@kulttuuritalotempo.fi

Mikonkatu 23
50100 Mikkeli

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Tervetuloa vieraaksemme!

Tiedustelut ja varaukset:

Puh. 050 629 45
info@kulttuuritalotempo.fi

Syötä hakusana ja paina enter

X