maaliskuu, 2020

la14maa19:00- 23:59SIIRRETTY! Erja Lyytinen - Blueskuningatar kiertueErja Lyytinen - Blueskuningatar kiertue19:00 - 23:59 Mikonkatu 23 Event TagsBlues,Kulttuuritalo Tempo,lyytinen,Mikkeli

Tapahtumat info

13.3.2020 lainaus Erja Lyytisen facebook -sivulta:

BLUESKUNINGATAR – KIERTUE SIIRRETTY!
Arvon ystävät ja fanit! Olemme päättäneet siirtää Blueskuningatar – kiertueen konsertit vaikeutuneen koronavirustilanteen vuoksi. Tiedotamme korvaavista konserttipäivämääristä heti, kun saamme uudet päivämäärät vahvistettua. Ostetut liput käyvät automaattisesti uusiin konserttipäivämääriin.
Konsertit tänään Kiuruvedellä, huomenna la 14.03 Mikkelissä, 15.03 Seinäjoella, 18.03 Salossa, 19.03 Helsingissä, 20.03 Turussa, 21.03 Porissa siirretään syksylle 2020.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa, mutta haluamme tehdä kaikkemme, että koronavirus (COVID-19) ei pääse leviämään, ja turvaamme näin fanimme, bändimme ja tiimimme mahdollisilta tartunnoilta.
Tsemppiä kaikille tähän vaikeaan tilanteeseen!❤️

**

Uusista konserttipäivistä tiedotetaan tulevien viikkojen aikana Erja Lyytisen omissa kanavissa. Jo ostetut liput käyvät uusiin konsertteihin sellaisenaan. Liput voi halutessaan palauttaa kyseisen esityspaikan lippuagentille, joita ovat Ticketmaster tai Lippu.fi.

***

 

Suomen blueskuningattareksi tituleerattu Erja Lyytinen on viimeisten parinkymmenen vuoden aikana saavuttanut suomibluesin historiassa enemmän kuin kukaan muu.

Lyytisen urasta ja elämästä kertova syksyllä 2019 Docendon kautta julkaistu elämäkertakirja “Blueskuningatar” avaakin päämäärätietoisen Lyytisen tietä kohti bluesmaailman huippua. Kansainvälisestikin palkittu kitaristi on esiintynyt maailman kärkikaartiin kuuluvien kitaristien, kuten Sonny Landrethin, Jennifer Battenin ja Joe Bonamassan rinnalla sekä ollut lämmittelijänä Tom Jonesille, Robert Plantille ja Carlos Santanalle. Lyytinen yhdistää soitossaan modernia ja vanhaa bluesia sekä progressiivisia sävyjä mielenkiintoiseksi yhdistelmäksi ja onkin kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan kotimaassaan sekä ulkomailla. Suurimman osan vuodesta Lyytinen keikkailee ulkomailla ja kevään 2020 maaliskuun kiertue on kauden Suomen ainoa konserttikiertue. Konsertissa soitetaan läpileikkaus Lyytisen tuotannosta 2000-luvun alusta aina tähän päivään saakka.

“She is the future” (Carlos Santana)
”Fiery trademark slide work.” (Guitarist)
#14 Ranking on Guitar World “30 Best Blues Guitarists in The World Today
Järjestäjä Bluesland Productions

Ovet auki klo 17.00, showtime klo 19.00.

Liput ennakkoon

 

Aika

(Lauantai) 19:00 - 23:59

Sijainti

Kulttuuritalo Tempo

Mikonkatu 23

Syötä hakusana ja paina enter

X