In Kulttuuritalo Tempo

Toinen Tempon resepti on Tempon suklaakakku. Tämä herkku on koristeltu lakritsikermalla, paahdetuilla kookoslastuilla sekä tuoreilla mansikoilla.

Tempon Suklaakakku

350 g tummasuklaa (65 %)

350 g voita

6 munaa

5 dl sokeria

1 dl jauhoja (vehnäjauhoja tai gluteenittomia jauhoja)

  1. Sulata suklaa ja pilkottu voi.

    Tempon Suklaakakku, koristeena tuoreita mansikoita, paahdettuja kookoslaastuja ja lakritsikermaa.

  2. Vaahdota munat ja sokeri.
  3. Lisää jäähtynyt voisuklaa seos munasokeri vaahtoon.
  4. Lisää jauhot.
  5. Paista 150 asteessa noin 45 minuuttia.
  6. Koristele haluamallasi koristeilla.

 

Syötä hakusana ja paina enter

X