In Kulttuuritalo Tempo

Kulttuuritalo Tempo on käynyt läpi mittavan remontin, joka aloitettiin syksyllä 2016. Remontti on edennyt kovaa vauhtia ja suunnittelusta on vastannut Pia Leinonen. Kulttuuritalo Tempo on historiallisesti merkittävä rakennus ja tapahtuma paikka Mikkelin sydämessä.

Kulttuuritalo Tempo, Mikonkatu 23

Remontti tunnelmia Ravintola Lumossa.

Kulttuuritalo Tempon remontti aloitettiin syksyllä 2016. Remontti on edennyt erittäin nopealla aikataululla ja suurella sydämellä. Remontista on vastannut Aki Hänninen ja päivittäin remonttia on tehnyt remonttimiehemme Juha ja Ville.

Kabinetin puulattia.

Kulttuuritalo Tempon remontti aloitettiin Lumo-ravintolastamme. Ravintolamme Lumo on kokenut suuren remontin ja sen keittiö on päivitetty nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti. Kolkon ”jakelu ravintolan” muuntaminen viihtyisäksi ruokaravintolaksi on ollut projektissa suuri urakka. Ravintolasalin lisäksi tiloihin kuuluu kesäinen ”erkkeritila” isoine ikkunoineen, joka sijaitsee rakennuksen pääovien yläpuolella eteläpäädyssä. Lisänä on vielä kaksi erillistä kabinettia, joissa on säilytetty alkuperäinen puulattia. Lumo-ravintola toimii saumattomasti tärkeänä osana Tempon tapahtumissa. Tapahtumiin suunnitellaan aina omat Menut sekä Snack-listat. Yksityistilaisuuksiin luodaan Keittiömestarin kanssa yhdessä asiakkaan toiveiden mukainen tarjoilu. Lumo-ravintolassa on mahdollisuus pitää myös yksityistilaisuuksia esimerkiksi kokouksia, synttäreitä tai muita ryhmätilaisuuksia.

Pääsalissamme järjestetään usein erilaisia tapahtumia ja se on akustiikkansa puolesta erinomainen. Pääsalissamme komeilevat Paavo Tynellin suunnittelemat kattovalaisimet ja ne ovat Tempon sydän. Pääsali on maalattu kauniin sinisen väriseksi ja lattia on myös käsitelty. Pääsalissa järjestetään yksityistilaisuuksia sekä yleisö tapahtumia.

Pääsali.

Tempon Saunatila Lepo on remontoitu täysin ja voimme taata, että Lepo on Mikkelin paras sauntila. Saunatilassa asiakkaillamme on käytössään ainutlaatuinen keittiötila, viihtyisä takkahuone sekä erinomainen saunaosasto. Lepo on sisustettu maanläheisiä värejä ja materiaaleja käyttäen. Saunatilamme Lepo on vuokrattavissa noin 25 hengen seurueille.

Saunatila Lepo.

Kokoustilamme Hehku valmistuu talon alakertaan. Remontti siellä on vielä kesken ja pyrimme siihen, että syksyllä se on täysin valmis. Kokoukset onnistuvat erinomaisesti Tempossa, niin isoille kuin pienillekin seurueille tällä hetkellä muissa tiloissamme. Esimerkiksi pääsalissamme on järjestetty erilaisia kokouksia sekä Lumo-ravintolassamme.

 

 

 

Syötä hakusana ja paina enter

X