In Kulttuuritalo Tempo

Kulttuuritalo Tempo on mukana Xamkilla Mikkelissä 12.-13.4. järjestettävässä Hackathon- 24h kokeilutapahtumassa, johon osallistuu 30 tietojenkäsittelijä – sekä 30 restonomiopiskelijaa. Hackathon on intensiivinen kehittämis-ja kokeilutapahtuma – tekemällä oppimista, kokeilemista ja verkostoitumista. 

Tapahtuman taustalla on valtakunnallinen ReKey hanke, jonka tavoitteena on restonomien koulutuksen ja elinkeinon yhteiskehittäminen. Hackathonissa kokeillaan tai tehdään prototyyppejä ja demoversioita uusista digitaalisista palveluista. Yhteisenä teemana on matkailun ja ravitsemisalan e-mahdollisuuksien kehittäminen.

Kulttuuritalo Tempon opiskelijoille antama haaste liittyy talon värikkääseen historiaan. Opiskelijoilta toivotaan uutta, innovatiivista lähestymistapaa siihen, kuinka tuoda talon historiaa esille uudella tavalla digitaalisuutta hyödyntäen.

Lähdimme mielellämme mukaan yhdeksi toimeksiantajista, sillä tällainen työelämän ja korkeakoulujen välinen yhteistyömuoto tuottaa varmasti jotakin sellaista lisäarvoa asiakkaillemme, jota emme itse ole huomanneet,  Kulttuuritalo Tempon myynti- ja markkinointipäällikkö Piia Mäkilä valottaa mukaanlähdön syitä tarkemmin.

Nähtäväksi jää, millaisia uusia innovaatioita opiskelijat meille tänne Tempoon tuottavatkaan…

Syötä hakusana ja paina enter

X