In Kulttuuritalo Tempo

Mikkelissä tapahtuu ja tänä viikonloppuna alkaa Asuntomessut Mikkelissä 2017. Perjantaina avaamme ovemme kello 10 ja olemme auki myöhäiseen iltaan. Lounas on meillä klo 11 – 14 ja sen jälkeen ravintola Lumossa voi nauttia herkullisia ruokia kesämenustamme.

Tempon lounas.

Viime viikko meni aloitellessa Tempon lounaita ja tunnelma työntekijöillä oli katossa. Asiakkailta saimme hyvää palautetta ja kaikki kehuivat ruokaamme. Roope ja Janne tekivät loistavaa työtä ja odottavat innoissan tulevia viikkoja ja Asuntomessu hulinaa. Tervetuloa pistäytymään!

Roots&Strings posteri.

Philip Bradatsch & James Hunnicutt + Doggone Conifers -tapahtuma järjestetään Kulttuuritalo Tempossa 14.7. Ovet ilta tapahtumaamme aukeavat kello 19 ja ohjelman järjestää Rock Club Mikkeli. Tapahtumasta lisä infoa saa menoinfo.fi sivustolta sekä Facebookista. Esiintyjä kattaus on ainutlaatuinen ja tällaista ei ole Mikkelissä ennemmin nähty!

Esiintyjä esittelyä;

Doggone Conifers aloittaa illan kello 20.00. Doggone Conifer on reipasta americana-, hillbilly- ja rootsmusiikkia soittava yhtye Tampereelta. Tämän yhtyeen keikalla banjot soi, viulut vinkuvat ja tunnelma on kuin villissä lännessä konsanaan.

James Hunnicutt (USA) soittaa musiikkia intohimostaan ja rakkaudestaan sitä kohtaan. Hunnicutt soittaa roots-, metalli-, punk- ja jazz musiikkia. Tiivistetysti ei ole genreä, jota tämä mies ei soittaisi. Hunnicutt on vahva soolo artisti, joka vangitsee yleisönsä ja luo ennenkuulumattoman hyvän tunnelman.

Philip Bradatsch (GER) on erinomainen tulkitsija ja monilahjakkuus Saksasta. Vuonna 2015 julkaistu debyyttialbumi saa jatkoa albumista, jonka nimi on ”Supernova”. Siinä rikotaan pop-musiikin, rockin sekä soul-musiikin rajoja.

Syötä hakusana ja paina enter

X