In Kulttuuritalo Tempo

Tervetuloa tanssimaan Tempon juhlasaliin syksyllä!

Tanssikausi starttaa 13.10. ja esiintyjänä silloin on Teemu Roivainen & Energia. Julkaisemme syyskuun aikana tanssikalenterin ja tansseja alkaa olemaan vähintään kerran kuussa. Esiintyjät vaihtuvat ja otamme mielellämme vastaan ideoita, ketä sinä haluaisit tulla katsomaan Tempoon?

Lokakuun 13. päivänä tanssin taikaa Kulttuuritalo Tempossa, siinä Naisvuorella.

Lavakarismaa säteilevä Teemu Roivainen & Energia aloittaa soiton klo 21.30. Sitä ennen ovet aukeavat klo 19 ja klo 20 orkesteri aloittaa. 
Liput tapahtumaan 16 €.

 

Teemu Roivainen

Teemu Roivainen on musiikkitaivaan monitaituri. Teemu tunnetaan laaja-alaisesta osaamisestaan musiikkialalla yli genrerajojen. Häneltä taittuvat luontevasti niin konserttiesiintymiset, showproduktiot unohtamatta mukaansatempaavia tanssilavakeikkoja, joista hän on saanut loistavaa yleisöpalautetta.
 
Teemun yksi rajapyykki urallaan oli Tangomarkkinat -laulukilpailun voitto (Tangokuningas 2014). Kruunaus avasi uusia polkuja jo pitkään musiikkialalla olleelle Teemulle.
 
Tanssi-illan aikana Lumo ravintola palvelee klo 22 saakka ja baarista on saatavilla kahvia, virvokkeita ja syötävää A-oikeuksin.
 
Teemu Roivainen & Energia | Kulttuuritalo Tempo, Mikonkatu 23 (Naisvuorella) | Ovet avataan klo 19.00 | Liput 16 €

Syötä hakusana ja paina enter

X