In Kulttuuritalo Tempo

Tämän viikon torstaina 22.2.2018 vieraaksemme saapuu arvostettu näyttelijä Seela Sella

Sella valmistui Suomen teatterikoulusta vuonna 1959. Hän on esiintynyt yli 50 vuotta kestäneen uransa aikana muun muassa Turun ja Hämeenlinnan kaupunginteattereissa sekä Suomen Kansallisteatterissa. Hän on pitänyt sekä monologi-iltoja että laulu- ja lausuntailtoja.

Sella on nähty myös useissa suomalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän on lukenut myös useita äänikirjoja – Aili Somersalon Mestaritontun seikkailut on esimerkiksi yksi Sellan taidonnäytteistä.

Sellalle on myönnetty Alfred Kordelinin säätiön tunnustuspalkinto vuonna 2000 ja näyttämötaiteen valtionpalkinto vuonna 2009. Vuonna 2007 Sella sai Jussi-patsaan sivuosastaan elokuvassa Kalteva torni.

Tässä tilaisuudessa kantavana teemana on ikääntyminen positiivisesta näkökulmasta, onhan Sella itsekin jo 80-vuotias. Yleisöllä on mahdollista  keskustella Sellan kanssa aiheeseen liittyen.  Mitään varsinaista yhtä teemaa ei ole, mutta häntä on pyydetty kertomaan omista kokemuksiaan teemaan liittyen. Tilaisuuden järjestää Mikkelin Setlementti ry. ja OP Suursavo. Liput käteisellä ovelta 5 €/hlö. Varaattehan tasarahan mukaanne.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Syötä hakusana ja paina enter

X