In Kulttuuritalo Tempo

Asuntomessut avasivat ovensa eilen klo 10.00. Tempossa touhuttiin täyttä häkää loppuun saakka ja laaja remonttimme jatkuu edelleen. Remontti etenee Hehku-kokoustiloissa, mutta muualle se ei vaikuta. Lounaallemme saapui eilen mahtava joukko ruokailijoita, ja kiirettä piti! Kiitos kaikille teille, jotka kävitte ja tervetuloa uudelleen! Panostamme ruokaamme ja palveluumme täydellä sydämellä ja opimme joka päivä jatkuvasti uusia asioita. On ollut erittäin palkitsevaa saada positiivista palautetta Temposta.

Historiakierroksemme alkoivat myös pyörimään eilen ja saimme ihanaa palautetta asiakkailtamme. Historiakierroksia on monesti päivässä ja oppaamme löytyy usein ala-aulasta tai yläaulasta. Oppaamme kertoo talon  värikkäästä historiasta ja vie aikamatkalle sen ajan tunnelmiin. Kuulimme jo eilen ihanista kokemuksistanne ja voitte jakaa niitä myös kuvien kera kanssamme somessa hashtagilla #temponhistoria.

Näkisimme ja kuulisimme mielellämme lisää muistoistanne!

Tässä maistiaisia ROOTSmusiikki illasta, jonka järjesti Rock Club Mikkeli. Meno oli katossa ja musiikki mahtavaa, toivomme saavamme samanlaisen illan myös tulevaisuudessa! Esiintyjiä oli yhteensä kolme, Doggone Conifers, James Hunnicut sekä Philip Bradatsch.

ROOTSmusiikki, eli toisin sanoin juurimusiikki, on sekoitus bluesia, kantria, bluesgrassia sekä folkmusiikkia näiden kaikkien eri muodoissa. Juurimusiikiksi kutsutaan pohjoisamerikkailaisen kansanmusiikin ja varhaisen populaarimusiikin tyylejä, jotka ovat vaikuttaneet rockmusiikin syntyyn ja kehitykseen.

 

Syötä hakusana ja paina enter

X