In Kulttuuritalo Tempo

Redneck Rock 18. – 19.8 tuo Tempoon erinomaiset esiintyjät. Kesän kruunaava kahdenpäivän festari järjestetään ensimmäisen kerran Kulttuuritalo Tempossa ja kattaukseen kuuluu yhdeksän kovaa esiintyjää. Haastattelimme Rock Club Mikkeli Ry:n puheenjohtajaa Olli Strömiä ja hän avasi tulevaa tapahtumaa.

Mistä idea Redneck Rockiin lähti?

Kaveriporukassa miettivät että voisi järjestää jonkun vaihtoehtomusiikin festarin.

Minkälaisia esiintyjiä perjantaina ja lauantaina on tiedossa?

Perjantaina Punkkia/Rockia vanhan ja uuden ajan sellaista.

Mitä odotuksia sinulla tulevaan tapahtumaan?

Se että saataisiin ihmiset liikkeelle ja kokeilemaan jotain muutakin kuin vain sitä omaa bändisuosikkia.

Onko kuka esiintyjistäsi lemppari?

Odotan ehkä eniten Mustan Kuun Lapsia mutta myös itselle täällä on paljon uusia bändejä kuultavana.

Miksi Redneck Rockiin kannattaa lähteä?

Tukeakseen paikallista yhdistystä (RCM) ja yritystä (Tempo), kokeakseen loistavia livemusiikkihetkiä ja avartaakseen musiikki sceneä!

 

Esiintyjä kattaus koostuu seuraavista esiintyjistä; Kumikameli (30w Tour), Hastala Vista Social Club, AOM, Rejected, Jani ja Yleistilan Lasku, Mustan kuun Lapset, Bloodred Hourglass, FM 2000 ja Soulglass. Esiintyjä kattaus on erittäin laaja ja monipuolinen ja tätä ei kannata missata! Perjantaina tiedossa on Punkkia/Rockia vanhan ja uuden ajan sellaista. Lauantaina tarjolla on raskaamman musiikin kattaus. 

Tempossa on valmistauduttu kahden päivän tapahtumaan käytännön järjestelyillä ja Keittiömestarimme Roope on lupaillut tekevänsä illalla Tempon hodarin + hanajuoman 10 €. À la carte -lista on myös saatavilla molempina päivinä klo 21 saakka.

Tervetuloa Tempoon!

 

Syötä hakusana ja paina enter

X