In Kulttuuritalo Tempo

Kesä on sujunut Kulttuuritalo Tempossa varsin aurinkoisesti. Olemme todella iloisia hyvästä vastaanotosta, jonka olemme Mikkelissä saaneet vastaan. Remontti on edennyt koko kesän erinomaista vauhtia ja elokuun aikana remontti käsittelee alakerran kokoustila Hehkua. Siellä säästetään alkuperäisiä pintoja ja Naisvuoren kalliota. Kyseisen tilan arvioitu valmistumis ajankohta on elokuussa 2017.

Keittiössä on riittänyt joka päivä hulinaa ja lounaamme on saanut erittäin positiivista palautetta. Ruokaan panostetaan täydellä sydämellä ja raaka-aineet ovat laadukkaita sekä tuoreita. Tällä hetkellä syksylle on ideoitu paljon erilaisia tapahtumia ja niistä kerromme pikku hiljaa, joten kannattaa pysyä kuulolla! Pienen paljastuksen voimme jo kertoa… Perjantaina 13. lokakuuta Tempossa alkaa perinteikkäät tanssit. Tansseja tullaan järjestämään noin pari kertaa kuukaudessa. Tansseissa on live-musiikkia ja erinomainen meno!

Juhlasalimme lattia on luotu juuri tansseja varten ja haluamme pitää yllä perinteitä ja kunnon iltamia. Panostamme siihen, että järjestämme Tempossa tapahtumia jokaiselle. Tällä hetkellä meillä on ollut erilaisia tapahtumia mm. Rock Club Mikkelin järjestämänä sekä Jazzia, Bluesia, Roots-musiikkia sekä teatteria. Otamme mielellämme vastaan toiveitanne erilaisista esiintyjistä sekä tapahtumista, mitä haluasitte tulla meille katsomaan.

Saunatilamme on viimeistä silausta vaille valmis ja se ottaa varauksia vastaan.

Syötä hakusana ja paina enter

X