Haastattelimme Keittiömestariamme Roope Raskia työn touhussa ja kyselimme ajatuksia tulevasta kesästä!
Ruuanlaitossa Roopesta on parasta se kun pääsee tekemään hyvistä raaka-aineista jotain uutta, ”Pääsee luomaan jotain…” Ideat ruokiin Roope saa raaka-aineista. Nähdessään esimerkiksi torilla herkullisia mansikoita, hän innostuu käyttämään niitä seuraavassa luomuksessaan. Raaka-aineet hän hankkii sieltä, mistä saadaan varmasti laadukasta. Roope kertoi, että elämä on oppimista ja hän ei osaa vielä kaikkea. Hän on innokas kokeilemaan uusia juttuja ja samalla hän pitää haasteista. Tältä kesältä Roope odottaa sitä, että Tempo lähtee kunnolla käyntiin ja saadaan ”hyvää pöhinää”.
Roope on alkuperäisin Mikkeliläinen, mutta uransa aikana hän on työskennellyt niin kaukana kuin lähelläkin. Ruuanlaitto on aina ollut lähellä hänen sydäntään ja se on vienyt elämässä eri suuntiin. Roope harrastaa vapaa-ajallaan lukemista, urheilua sekä tietenkin kokkailuja. Työkaverina kuvailen Roopea fiksuksi, lempeäksi ja maltilliseksi. Hän ottaa rauhallisesti kaiken vastaan ja pysyy paineen alla erittäin tyynenä. Roopesta huomaa sen, että hän on kokenut urallaan paljon ja on sitä kautta saanut varmuuden tekemiseensä. Työkaverit hän huomioi erinomaisesti ja on aina hyvällä tuulella! Roope luottaa omiin ideoihinsa ja rakastaa ruuanlaittoa — ja sen huomaa!
Roope Rask hääräilee keittiössä yhdessä Janne Ikosen kanssa ja he ovat luoneet Tempoon ainutlaatuisia lounasmenuita sekä á la carte listan. Roope räätälöi asiakkaan toiveiden mukaisesti menut jokaiseen tilaisuuteen. Makuelämykset maistuvissa ruuissa ovat kohdillaan. Pian keittiössämme on käytössä myös hiiligrilli ja kesän aikana sieltä saa muun muassa herkullisen Tempon burgerin, joka kannattaa ehdottomasti tulla testaamaan!