In Kulttuuritalo Tempo

Vuodenvaihteessa Tempon keittiömestarin tittelistä luopuva Roope Rask on iloinen voidessaan jättää luotsaamansa keittiön luotettaviin käsiin. Raskin lisäksi Tempon keittiössä kesäkuusta 2017 vakituisena työntekijänä toimineella Ikosella on vahva näkemys siitä, kuinka toimintaa tullaan jatkamaan.

”Jannen innovatiivinen ja tinkimätön ote ruoanvalmistamiseen takaa jatkossakin erinomaiset tuotteet Tempossa. Hyvillä mielillä jätän vastuun Jannelle, huhtikuusta 2017 Tempon keittiömestarina toiminut Rask toteaa”.

Raskin työparina toimineella Ikosella on vahva kokemus ravintolatoiminnasta Mikkelissä. Janne on toiminut aikaisemmin mm. Tertin Kartanossa, Ravintola Holvissa sekä Anttolanhovissa. Kokemusta Ikoselta on kertynyt 20 vuoden ajalta. Tärkeimmiksi oppivuosikseen Ikonen nimeää Mikkelin,  jossa hän on ollut rakentamassa ravintolakonsepteja aikaisemminkin.

”Vuoden 2018 valmistelu on täydessä vauhdissa. Lounastarjoilun lisäksi tulemme räätälöimään toimintaamme vastaamaan myös tapahtumanjärjestäjien tarpeita entistäkin paremmin, Ikonen jatkaa”.

Ravintola Lumo tulee jatkossakin olemaan Kulttuuritalo Tempon toiminnan sydän, tarjoten asiakkailleen laadukkaista raaka-aineista tinkimättömällä ammattitaidolla valmistettua ruokaa. Tempo onkin onnistunut lyhyessä ajassa vakuuttamaan asiakkaansa innovatiivisella ja asiakaskeskeisellä otteellaan, joka tulee säilymään myös jatkossa.

”Suurin käytännön muutos tulee olemaan A’la Cartelistasta luopuminen toistaiseksi. Tämä siitä syystä, että Tempossa on paljon yksityistilaisuuksia varsinkin viikonloppuisin. Kun jätämme A’la Carten pois, voimme paremmin vastata  yritys- ja yksityisasiakkaidemme tarpeisiin, Ikonen päättää. 

***
Mikkelissä toimiva Kulttuuritalo Tempo tarjoaa asiakkailleen unohtumattomat puitteet yksityis- ja yritystilaisuuksiin historiallisessa miljöössä, vain 3 minuutin kävelymatkan päässä Mikkelin torilta. Naisvuoren kupeessa sijaitsevan tapahtumatalon sydän on Ravintola Lumo, joka toimii saumattomana osana Tempon kokous- ja juhlapalveluita.

Lisätiedot
Janne Ikonen
Mikonkatu 23
50100 Mikkeli
Puh. 045 7710 0786
www.kulttuuritalotempo.fi

 

Syötä hakusana ja paina enter

X