In Taide

Huhti- ja toukokuun ajan on Kulttuuritalo Tempon ravintolassa esillä Paula Oksmanin taidokkaita nais- ja lapsiaiheisia maalauksia.

Tämän vuoden huhtikuussa tulee kuluneeksi 27 vuotta siitä, kun Oksman aloitti taiteilijan uransa. Töihinsä taiteilija on aina käyttänyt luovasti erilaisia tekniikoita, mutta öljyväri on säilynyt taidetöissä mukana kautta vuosien. Suuri osa Kulttuuritalo Tempossakin nähtävistä töistä on öljyväritöitä, mutta tällä kertaa mukaan on mahtunut myös akryyliväriteoksia.

Oksmanin taide on aina saanut inspiraationsa taiteilijan elämänpiiriin kuuluvista asioista. Viime vuosina moni taulujen aihe on käsitellyt lapsia, naisia ja eläimiä. Kulttuuritalo Tempossa esillä olevien ihastuttavien ja monivivahteisteisten lapsiballerinojen lisäksi esillä olevissa töissä komeillaan 50- ja 60 – lukujen tyyliin puetuilla naishahmoilla.

Teoksiin voi tutustua ravintolamme aukioloaikoina arkisin klo 10.30-14.30 sekä lauantaisin klo 12-15 välisenä aikana.

Näyttely on osa Kulttuuritalo Tempon ja Mikkeliläisen Galleriarin solmimaa yhteistyötä. Toukokuun jälkeen näyttely siirtyy Galleriarin tiloihin Kasarminkadulle mutta esillä gallerian tiloissa se on vasta heinäkuussa 2018. Kyseessä on siis ennakkonäyttely tulevasta päänäyttelystä Gallerian tiloissa.  Jos kiinnostuit jostakin työstä niin, että tahtoisit ostaa sen itsellesi – niin kysy lisää Galleriarista!

Terveiseksi Tempon asiakkaille Oksman toivoo, että:

ihmisille herää positiivisia ajatuksia ja että työt tuottavat iloa päivään!

Tervetuloa tutustumaan!

Oksmanin kotisivuilla voi tutustua lisää hänen tekemiinsä töihin: www.paulaoksman.fi

Syötä hakusana ja paina enter

X