In Kulttuuritalo Tempo

EVA OF EDEN – EEVAMARI LAHTINEN

Kulttuuritalo Tempon ravintola Lumossa helmikuussa esillä oleva taidenäyttely on Mikkelistä kotoisin olevan graafisen suunnittelijan Eevamari Lahtisen käsialaa. Lahtinen valmistui kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2014, mutta päätti suuntautua urallaan visuaaliseen suunnitteluun ja taiteeseen. Ovet Lahden muotoiluinstituuttiin avautuivat syksyllä 2015, ja freelancer-yrittäjänä Lahtinen aloitti viime vuonna.

Taiteessaan Lahtinen käsittelee kaupunkikulttuuria, nykyihmisyyttä ja seksuaalisuutta. Teokset on toteutettu sekatekniikalla juliste- ja animaatiotaiteeksi.

Lahtisen taidetta on nähty Mikkelissä jo kuukauden verran, kun hän valikoitui yhdeksi Vuoden Avaus 2018 taiteilijaksi GalleriArin tammikuun näyttelyyn. Nyt Lahtisen debyyttinäyttely Eva of Eden on esillä Kulttuuritalo Tempossa helmikuun 2018 ajan.

Eva of Eden kertoo lankeemustarinaa nykypäivän ihmisyyden näkökulmasta. Teokset maalaavat kuvaa urbaanista New Yorkista, jossa Lahtinen vietti viime syksyn. Raamatulliset elementit on sovitettu tämän hetken urbaanikulttuuriin, ja teoksissa leikitellään metaforilla iso omena, kielletty hedelmä ja betoniviidakko.

Näyttelyssä olevat teoksen ovat myynnnissä ja niitä voi ostaa Galleriarista.

Näyttely on avoinna ravintola Lumon aukioloaikoina:
Ma-pe klo 11-14.30
La klo 12-15

Tervetuloa tutustumaan!

Syötä hakusana ja paina enter

X