Kulttuuritalo Tempo on Asuntomessujen oheiskohde

Asuntomessut 2017

14.7. – 13.8.2017

Historian innoittama, rakkaudella uudistettu.

Tempo, kulttuuritalo kaupungin huipulla.

Kulttuuritalo Tempo peilaa maamme 100-vuotiasta historiaa, ja se on erinomainen miljöö erilaisille tapahtumille ja monille elämyksille. Talon pitkä ja rikas historia sekä sijainti Mikkelin keskustassa kulttuurihistoriallisesti merkittävässä ympäristössä tekee Temposta kiinnostavan Asuntomessujen oheiskohteen.

tutustu

1900-luvun alkupuolelta työväentalona palvellut rakennus käy läpi mittavaa kunnostusta vanhaa kunnioittaen ja alkuperäistä säilyttäen. Talossa on oiva tilaisuus tutustua myös korjausrakentamiseen. Sisustussuunnittelijana toimii Pia Leinonen. Antiikin ja designin ystäville on tarjolla yllätyksiä, sillä mm. juhlasalista löytyy uniikin Paavo Tynellin suunnittelemat kattokruunut.

Ryhmävieraille on Asuntomessujen aikaan tarjolla opastettu tutustumiskierros taloon ja sen värikkääseen historiaan. Mikkelin Työväenyhdistyksellä ja sen myötä myös Työväentalolla oli 1900-luvun alkupuolella suuri merkitys alueen urheilu-, musiikki- ja teatterielämän edistäjänä. Talolla on omat hetkensä myös Suomen sisällissodan tapahtumissa. Historianäyttely vanhoine valokuvineen vie vierailijat aikamatkalle aina 1800-luvun lopulta lähtien.

ruokaile

Tarjoilemme Asuntomessujen aikana maittavan kesälounaan klo 11 – 15.  Asuntomessujen ryhmävieraiden on hyvä varata lounas etukäteen, ja he voivat halutessaan varata kabinetin yksityisempää ruokailua varten.

Ryhmävieraille on tarjolla laadukas kesäiltabuffet klo 16 – 20. Illallinen valmistetaan ryhmille ennakotilauksesta.

Viihtyisä ulkoterassimme palvelee pitkälle iltaan, ja á la carte -listan annoksia voi nauttia myös terassilla. Tasokkaat buffet-ruuat sekä á la carte -annokset valmistetaan keittiömestarimme Roope Raskin johdolla.

Menut

rentoudu

Saunatila Lepo takkahuoneineen tarjoaa ylellisen lepohetken arkeen tai juhlaan. Asuntomessujen ryhmät ovat tervetulleita nauttimaan unohtumattomasta saunahetkestä monipuolisen messupäivän päätteeksi. Saunatiloihin mahtuu n. 20 hlöä, ja tilavaraus on kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen.

Suunnitellaan yhdessä ryhmällenne onnistunut messupäivän vierailu Tempoon.

Asuntomessut

Kulttuuritalo Tempo on avoinna messujen aikaan
ti – la klo 10 – 21
su – ma klo 10 – 18

Myynti:

maarika@kulttuuritalotempo.fi
Puh. 0400 238 502

Yhteystiedot

Soita

Syötä hakusana ja paina enter

X