In Kulttuuritalo Tempo

Asuntomessut Mikkelissä 2017 oli ihana kokemus ja toi mukavia vierailijoita meille Tempoon. Meillä Tempossa oli vilskettä ja vipinää lounaan aikana päivittäin ja lounaamme on tämän elokuun normaalisti päivittäin klo 11 – 15. Asuntomessujen aikana Tempossa oli nähtävillä ihana historianäyttely, jossa päästiin matkustamaan ajassa taaksepäin talon rakentamiseen saakka. Historiassa kurkistettiin työväen mielenkiintoiseen historiaan ja kurkattiin aikaan, jolloin talossa toimi mm. kirjapaino.

Talolla on ollut vilkas ja tapahtumarikas historia tähän päivään saakka ja haluamme sen jatkuvan aina. Historiallisesti merkittävä rakennus sai paljon kehuja vierailijoilta ja se oli erittäin tervetullutta. Nykyinen omistaja Aki Hänninen on tehnyt mittava urakan remontissa ja kesän aikana Lepo-saunatila saatiin myös käyttöön. Remontti etenee nyt syksyllä ja tulevaisuudessa taloon tehdään ulkosivuremonttia entisöiden ja kunnostaen sen kaunista pintaa ja säilyttäen sen historian ulkonäön.

Asuntomessujen aikana Tempossa vieraili niin paikallisia kuin ulkopaikkakuntalaisia vierailijoita. Iltaisin Lumo-ravintolassamme on tarjolla à la carte -lista ja se toi paljon väkeä aina kauniina kesäiltoina. Heinäkuussa Tempoon valmistui myös ihana terassi, johon paistaa mukavasti ilta-aurinko. Kaiken kaikkiaan kesä oli palkitseva, opettavainen sekä tapahtumarikas. Kulttuuritalo Tempon väki on erittäin tyytyväinen ja toivottaa kaikki tervetuloa uudelleen! 

Syötä hakusana ja paina enter

X