Meille on helppo tulla!

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Tule kävellen tai autolla – vain 500 m torilta.

Pysäköintiohjeet Tempoon tulijoille

Pysäköintiohjeet ja saapuminen

Tempon ja Mikkelin kesäteatterin välissä on 12 kaupungin kiekkopaikkaa (2 h paikkoja). Kadunvarsipaikkoja löytyy läheisiltä katuosuuksilta. Tempo sijaitsee Mikkelin keskustan tuntumassa, joten auton voi jättää myös toriparkkiin tai johonkin isompien kauppojen parkeista.

Pysäköintiohjeet Kulttuuritalo Tempoon tulijoille

Henkilöautopysäköinti
tempon-p_ohjeet-henkiloautoille

Linja-autojen pysäköinti
tempon-p_ohjeet-linja_autoille

Tempon ja Mikkelin kesäteatterin välissä on 12 kaupungin kiekkopaikkaa (2 h paikkoja). Kadunvarsipaikkoja löytyy läheisiltä katuosuuksilta. Tempo sijaitsee aivan Mikkelin keskustan tuntumassa, joten auton voi jättää myös toriparkkiin tai johonkin isompien kauppojen parkeista.

Tapahtumanjärjestäjille tarjoamme henkilökunnan parkkipaikoista yhden maksutta käyttöön päivän ajaksi. Saunatilaan  tai saunatilan yhteydessä sijaitsevaan kokoustilaan tulijat voivat jättää 1-4 autoa saunan ulkopuolelle (kts. kuva). Huom! saunatilaan kulku tapahtuu sisäpihan puolelta. Muistathan varmistaa onko parkki vapaana, sillä talossa saattaa olla useita tapahtumanjärjestäjiä samanaikaisesti. Kokoustilojemme varaajat ovat aina etusijalla parkin luovutuksessa.

Mikkelin keskustassa on useita kadunvarsipaikkoja (maksullista ma-pe klo 8-17 ja la klo 8-15). Pysäköinnin hinta on 1,40€/tunti. EasyPark-sovelluksessa Mikkelin kaikkien kadunvarsipaikkojen koodinumero on 350.

Lisätietoja:
www.easypark.fi tai puhelin 09 424 74 555 (EasyPark) ja https://parkman.fi/ tai puhelin 09 42 579 290 (ParkMan).

Mobiilisovelluksella maksettaessa pysäköintimaksu on sama kuin edellä, mutta operaattori voi laskuttaa lisäksi oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun.

Toriparkista on kävelymatkaa n. 500 metriä. Lisätietoa: http://www.mikkelintoriparkki.fi

Tervetuloa vieraaksemme!

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot

Soita

Syötä hakusana ja paina enter

X