Tulokselliseen työskentelyyn.

Kokouspakettimme

Valmiiksi suunniteltu on puoliksi tehty.

Tempo, sopivat tilat kaikkiin tarpeisiin.

Kahvikokous 15€/hlö

Tilatarve 2-3 h ja teitä on 2-15 hlöä.

Maksimissaan kahden tunnin mittainen kokous ravintola Lumon pikkukabinetissa sisältää tarvittavat tilajärjestelyt, av-tekniikan  sekä kokoustarjoiluina kokousvedet, kahvin/teen sekä suolaisen tai makean kahvilisukkeen.

Saatavilla arkisin klo 8-11 tai klo 14-16 välisenä aikana. Ei minimiveloitusta. Lisäpalveluna runsas buffetlounas viereisessä ravintolassamme klo 10.30-14,30 välisenä aikana hintaan 10€/hlö.

Kahvikokous 25€/hlö

Tilatarve 1-4 h ja teitä on 6-15 hlöä. 

Maksimissaan neljän tunnin mittainen kokous rauhallisessa ympäristössä omalla sisäänkäynnillä varustetussa kokoustilassa sisältää tarvittavat tilajärjestelyt sekä av-tekniikan. Kokoustarjoiluina  kahvi/tee sekä suolainen tai makea kahvilisuke.

Saatavilla arkisin klo 8-17 välisenä aikana. Lisäpalveluna runsas buffetlounas ravintolassa klo 10.30-14.30 välisenä aikana hintaan 10€/hlö.

Puolen päivän kokouspaketti 32€/hlö

Tilatarve 4-6 h ja teitä on 10-160 hlöä. 

Kokoustarpeista riippuen käytettävissä ovat kokoustila Hehku, saunatila Lumo tai juhlasalimme. Hinta sisältää tarvittavat tilajärjestelyt ja av-laitteet valitussa kokoustilassa,  teknisen tuen sekä juhlasalissa pöytäliinakattauksen.

Kokoustarjoiluina joko aamu- tai iltapäiväkahvi sekä runsas buffetlounas ravintolassa klo 10.30-14.30 välisenä aikana. Saatavilla arkisin klo 8-17 välisenä aikana.

Koko päivän kokouspaketti 38€/hlö

Tilatarve yli 6h ja teitä on 10-160 hlöä.

Kokoustarpeista riippuen käytettävissä ovat kokoustila Hehku, saunatila Lumo tai juhlasalimme. Hinta sisältää tarvittavat tilajärjestelyt ja av-laitteet valitussa kokoustilassa,  teknisen tuen sekä juhlasalissa pöytäliinakattauksen.

Kokoustarjoiluina sekä aamu- että iltapäiväkahvi ajankohtaan sopivilla lisukkeilla sekä runsas buffetlounaamme klo 10.30-14.30 välisenä aikana. Saatavilla arkisin klo 8-17 välisenä aikana.

Koko päivän kokouspaketti 43€/hlö

Tilatarpeena useita erillisiä tiloja ja teitä on 10-160 henkilöä.

Tämä kokouspaketti on tarkoitettu sellaisia tilaisuuksia varten, joihin varaamme tiloja myös muualta talostamme. Tämä kokouspaketti sopii erityisesti  silloin, mikäli tarvitsette useita pieniä tiloja esimerkiksi työryhmätyöskentelyyn – ilman eri hinnoittelua.

Tällä hinnalla kokouksen voi arkipäivien lisäksi järjestää myös viikonloppuisin klo 8-17 välisenä aikana lukuun ottamatta juhlapyhiä.

Kokouspakettiin sisältyy valitsemanne kokoustilat, aamu- ja iltapäiväkahvi sekä runsas buffetlounas. Tämä kokouspaketti on tarkoitettu minimissään 20 henkilön ryhmille.

Buffetmenut alkaen 10€/hlö

Sesongin mukaiset, puhtaat raaka-aineet ovat keittiömme sydän.

Kulttuuritalo Tempossa sijaitseva ravintola Lumo palvelee asiakkaitaan keittiömestareidemme tinkimättömällä ammattitaidolla.

Ravintolamme keittiössä ruoka valmistuu tarkoin valituista raaka-aineista, alusta lähtien käsityönä suosien paikallisia pientuottajia – unohtamatta kuitenkaan, mitä muulla maailmalla on tarjota.

Käytämme menuissamme esimerkiksi Puumalan kirjolohta, Roinilan tilan nautaa ja porsasta sekä Putkisalon karitsaa. Maalaispuodin Seppo Halonen toimittaa meille maukkaita makkaroita ja leikkeleitä.

Teemme mahdollisimman paljon itse, jolloin voimme taata tuoreudun ja tinkimättömän laadun lisäksi myös vaihtuvia ja täyteläisiä makuja – Tempon twistiä.

Kokoustilamme

Suuren juhlasalin lisäksi  kokousasiakkaidemme käytössä on ravintolasali, kaksi pikkukabinettia, vastikään remontoitu kokoustila Hehku sekä tunnelmallinen ja tilava, omalla kokoustilalla varustettu saunatila. Kokousten yhteyteen voit pyytää meiltä myös keittiömestarimme menuesittelyn tai talon historiaesittelyn.

Varustelu

Kokoustekniikan osalta meillä on tarjota 1-4 kpl fläppitauluja, siirrettäviä näyttölaitteita, 30 kpl tietokoneiden latauspistokkeita sekä windows-käyttöjärjestelmällä varustettu kannettava tietokone. Juhlasalissa käytössänne on myös näyttämö, kattavampi äänentoistojärjestelmä, headset, langaton mikrofoni, Spotify-palvelu, puhujakoroke ja muita kokouksen, koulutustilaisuuden tai seminaarin sujuvuutta helpottavia lisävarusteita.

Kaikki kokouspakettimme sisältävät alv:n osuuden.

Kokoustilat ilman palveluita

Vuokraamme tilojame myös erilaisten tapahtumanjärjestäjien tarpeisiin, sillä meille mahtuu jopa 500 juhlijaa. Mikäli et tarvitse ravintolapalveluita, vaan pelkät tilat – olethan siinä tapauksessa suoraan yhteydessä myyntivastaavamme Piia Mäkilään, puh. 0400 238 502.

Tempo, kokoustilat kaikkiin tarpeisiin.

Puoliksi suunniteltu on valmiiksi tehty.

Mikkelissä toimiva Kulttuuritalo Tempo tarjoaa asiakkailleen monipuoliset puitteet yksityis- ja yritystilaisuuksiin historiallisessa miljöössä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Mikkelin torilta. Tämän päivän vaatimukset täyttävä tekniikka, monipuoliset ja erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat tilat sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat onnistuneen tilaisuuden alusta loppuun.

Tiedustelut ja varaukset

Myynti
Puh. 0400 238 502
info@kulttuuritalotempo.fi

Syötä hakusana ja paina enter

X